sty

domingo, octubre 05, 2008

Photobucket - Video and Image Hosting

BARRI TV

Traductor Català Castellano

Retomemos el camino de la aportación positiva y disfrutemos de la participación ciudadana y del audiovisdual como herramienta de transformación social en colaboración con la idea de web 2.0...:-)) jajajajajaja. Al turrón



BARRI.TV, “El circuit obert de TV”


Descripció del projecte

BARRI.TV és un nou concepte de Tv de barri on els veïns són, a més del públic, els protagonistes. Així, els espectadors poden passar a ser realitzadors, càmares, presentadors…

BARRI.TV és alhora un projecte de dinamització social i de formació en noves tecnologies pels barris de La Soledat-Llevant, que s’emmarca dintre del Pla de Rehabilitació Integral d’aquests barris.

Partint del model existent als anys 70-80 (p. ex. Son Sardina Tv), incorpora una novetat: la plataforma que es farà servir serà internet. D’aquesta manera es trenca la unidireccionalitat entre l’emissor i el receptor dels mitjans de comunicació tradicionals. (Cita d’expert).

Seguint la tendència actual d’internet (Web 2.0), on els navegants són els qui aporten els continguts, els espectadors-emissors podran passar a participar i valorar els continguts emesos.

A més d’internet, BARRI.TV te l’intenció de crear espais oberts de recepció a diferents espais públics (parc WIFI, Can Riba, PAC, centres educatius…), on es podria veure la programació emesa mitjançant televisors connectats a la web de BARRI.TV. També seria viable la recepció dels continguts amb telèfon Mòbil.

El projecte es complementa amb tallers on s’apropa als veïns a les noves tecnologies, en diferents nivells: des de com funciona una web fins a la creació de continguts a nivell professional i la realització en directe.


Entra en la web y disfruta: Barri.tv

Etiquetas:

2 Comments:

Blogger Trina Milan said...

Que genial Jordi, y pensar que tengo que verlo en tu blog para saber de un proyecto de por aquí...lo que són las cosas en Internet...un beso

9:45 p. m.  
Blogger MEZQUETILLASVK said...

Son de Palma.

Tengo un colega viviendo ahí y me comentó del proyecto...:;-))

besitos.

6:42 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home